dissabte, 8 de novembre del 2014

Bona tarda a tots i totes!!! 
Tal i com vam veure el dijous a la classe i tenint en compte quin dia és demà, hi ha una relació molt important entre la Guerra de Successió del 1714 i el procés al qual s'ha arribat a Catalunya.
Així que, us proposo, de manera totalment lliure i voluntària que em podeu redactar una crònica del dia de demà en relació als fets del segle XVIII. Si ho recordeu vam veure que des del 1714 celebrem la diada cada 11 de setembre i precisament durant els últims anys aquest dia ha tingut un significat cada vegada més reivindicatiu. En aquesta crònica us proposo que doneu la vostra perspectiva i opinió sobre l'actualitat tenint en compte el que va passar el 1714,comentant si trobeu continuitats o si, per contra, 300 anys són masses per veure alguna similitud en com vivim avui en dia.

Per tothom qui ho vulgui fer, ho pot entregar el proper dijous a l'hora d'Històries, com sempre! És voluntari  i lliure; pels qui no hi éreu si també voleu informar-vos i donar la vostra opinió en relació al dia de demà, també els podeu fer!

Bon cap de setmana i fins dijous!