diumenge, 23 de novembre del 2014

Bona tarda!!!!

Us escric en aquesta nova entrada el recordatori de la següent activitat. Heu d'escollir un OBJECTE (el que sigui) a través del qual d'aquí 100, 200, 300 anys o els que siguin! les persones d'aquell moment ens coneguin i sàpiguen com vivíem l'any 2014.
Com ja us vaig comentar, a través d'aquest objecte heu de pensar què podran conèixer els nostres descendents i per tant quines preguntes es poden fer per saber i estudiar quin era el nostre dia a dia.

Les normes d'entrega d'aquest treball són les següents:

-Heu d'entregar l'exercici en un FULL BLANC A PART (NO S'HA DE FER A LA LLIBRETA)
-Les PARTS que ha de tenir són aquestes:
   
  *Nom de l'objecte o font

  *Dibuix o fotografia d'aquest objecte

  *Descripció de l'objecte: com és, la mida, el color, podem trobar-ne d'altres mides o amb altres característiques?

  *Preguntes que els nostres descendents podrien fer a l'objecte quan el trobin. Aquí en teniu un exemple. Si escollim un martell podem preguntar: per a què servia aquesta eina? n'hi havia moltes en aquell moment? les trobaríem a les vivendes de totes les persones d'un poble? Qui els utilitzava més?, etc. Aquesta seria una demostració del que podríem trobar-nos.

 *Comentari sobre les preguntes. Per tal que veiem si les vostres preguntes són lògiques i si a través d'elles d'aquí 100 anys podrien conèixer com vivíem l'any 2014, les hem de contestar o comentar. És a dir, responeu o expliqueu les idees i pistes que es podrien treure a través de les qüestions que heu redactat i plantejat a l'apartat anterior. Serà una manera de saber si es pot extreure molta informació o no.

Que tingueu una molt bona setmana i fins dijous!!! :)