dilluns, 3 de novembre del 2014

Bona tarda!

Tal i com vam quedar el dijous passat, 30 d'octubre, heu de fer els deures relacionats amb els primers humans i els diferents materials amb els quals podien fer les eines de TOTES les ETAPES treballades a classe, tant les de dijous passat com les del dijous anterior.

Ara bé, com vaig enunciar, la classe d'aquest dijous està basada en un joc sobre la Guerra de Successió del segle XVIII. Per tant a tots els qui volgueu tornar us espero a les 10 del matí a l'aula. Farem una introducció a la guerra i ràpidament ens posarem a jugar! Heu de pensar que la classe estarà dividida en una estona d'explicació per situar-nos i tota la resta serà el joc; per tant ocuparem ben bé les 2 hores. Una manera dinàmica i amena per recordar i aprendre!
Precisament avancem molts segles i ens situem en aquest moment perquè el proper diumenge 9 de novembre està molt lligat a aquest conflicte i aquesta època. Recordeu que el primer dia de classe vam dir que: "la història és CONÈIXER el passat, per ENTENDRE el present i PREVEURE el futur"? Esperem que aquest dijous, mentre juguem, també puguem entendre una part de la nostra història de la qual avui i ara en som hereus.

Fins dijous!