diumenge, 8 de febrer del 2015

Hola a tothom!!!

Tal i com vam quedar a la classe de dijous passat us anuncio els personatges que fins ara són els que interpretareu el proper dijous a classe en el joc de rol. Viatjarem des de l'època antiga fins a l'època contemporània passant per l'època medieval. Aquí teniu els personatges que heu escollit:

-Juli Cèsar
-Cleopatra
-Hades
-Aquiles
-Hipàtia d'Alexandria
-Sant Jordi
-Nelson Mandela
-Che Guevara
-Malala Yousafzai



Sobre el joc de rol de dijous us demano la màxima PUNTUALITAT perquè només tenim 1 hora i entre que ens hi posem i comencem el temps passarà volant!! La vostra feina en aquests dies és mirar-vos una mica la biografia de cadascun dels personatges per tenir una noció de l'època en què van viure, com eren, quina és la seva importància històrica, etc.
Jo dijous us donaré un full amb una sèrie de dades i situacions on haureu d'actuar posant-vos en la pell dels vostres personatges. Això doncs, us pot tocar ajudar a un altre personatge, debatre amb ell, salvar-lo, pensar què hauríeu fet en un moment determinat de la història, etc. Tot el que us plantejaré ho haureu de teatralitzar de manera totalment improvisada...per tant aneu-vos preparant per l'aventura i per veure qui aconsegueix assolir tots els reptes que trobareu en el joc!!!


Que vagi molt bé i ja sabeu, prepareu-vos per viatjar a una altra època amb els vostres personatges i posar-vos a la seva pell!

Fins dijous!