divendres, 16 de gener del 2015

Bon any nou i feliç 2015!

Benvinguts de nou!!!

Tornem a reprendre aquest blog per actualitzar el tema d'aquests dies i la feina per les properes setmanes.

En primer lloc, recordeu que heu d'agafar un mapa mut i pintar en quina zona es situaven les civilitzacions de Mesopotàmia i Egipte. En el cas de Mesopotàmia, a més a més, heu de situar quins són els països que actualment trobem a la zona on antigament es va desenvolupar aquesta civilització.

En segon lloc i en relació amb la classe d'ahir dijous 15 de gener, estaria bé veure la vostra part més artística i creativa. Com recordareu la meva proposta d'activitat és que per mitjà d'un dibuix, una fotografia, un poema, una cançó o el que se us acudeixi! treballeu un o més conceptes dels que apareixen a la fotocòpia que us vaig passar. Vau veure unes quantes vinyetes sobre el que va passar a París la setmana passada i per tant d'allà ja podeu treure idees (però teniu en compte que nosaltres ara parlem d'aquells conceptes, no dels fets de París).

L'objectiu és aconseguir que sense una explicació, sinó de manera molt visual i artística pugueu defensar i donar a conèixer algun (el que vulgueu) d'aquells conceptes. Us animo a convertir-vos en artistes i dibuixants!!! Experimenteu i reflexioneu!

Bon cap de setmana i fins el dijous vinent!