divendres, 25 de setembre del 2015

POSEM-NOS AL DIA!

Des que va començar el curs hem estat treballant a primària amb diferents eines i materials per adquirir els primers coneixements tant en llengua catalana com en història.
Amb els més petits, 1r, 2n i 3r de primària a català hem treballat els sons i les onomatopeies per mitjà de diferents imatges i hem iniciat les fitxes amb exercicis per completar, encerclar o subratllar.
Amb els més grandets, de 4t, 5è i 6è, hem començant amb exercicis de comprensió lectora per tal de treballar, des de la llengua catalana, allò que és fonamental en qualsevol ésser humà: poder entendre, explicar i opinar sobre una informació que se li dóna sigui en la llengua que sigui i tractant-se de l'àmbit que sigui.
Aquesta serà una de les activitats que més anirem treballant al llarg del curs.

Per qui hi estigui interessat o no hagi pogut venir a classe aquests dies, em pot demanar el que hem fet per practicar durant les hores de classe que tinc a l'escola.


En el cas d'història, en tots dos grups hem estat veient imatges per situar diferents personatges, fets i paisatges arquitectònics en un moment determinat de la història i hem donat la nostra pròpia opinió sobre el que significa la història i la importància que té. Tot allò del qual es parli apareixerà en aquest blog. Mentrestant, per qui hi estigui interessat  pot veure les entrades del curs passat en aquest mateix blog per veure tot allò que vam treballar i que aquest any repassarem.



Bon cap de setmana a tothom!